Guidettis succé fortsätter – tvåmålsskytt för reservlaget

John Guidetti är tillbaka i Manchester City efter lånet till Burnley och mot Rochdale gjorde han två mål direkt.

John Guidetti gjorde sitt första seniormål i England under sin låneperiod i Burnley och tillbaka i Manchester City igen håller han formen vid liv.

När reservlaget mötte Rochdale stod den svenske anfallaren för två mål i lagets 4-0-seger.
Vi ställningen 1-0 i halvtid slog Guidetti till sex minuter in i den andra och i den 79:e minuten gjorde han sitt andra mål när han satte 4-0.

För Manchester City kom också fler glädjande nyheter. Efter en lång skadefrånvaro var Michael Johnson tillbaka. Mittfältaren startade matchen och spelade en halvlek.

Publicerad 2011-01-11 kl 23:57