Gyökeres målskytt i Coventrys seger

Championship

Viktor Gyökeres blev målskytt mot Middlesbrough.
Hans mål bäddade för Coventrys seger med 2-0.

Championship-matchen mellan Coventry och Middlesbrough inleddes lugnt. När lagen gick till paus var det ännu inga mål gjorda. Men det skulle bli ändring på det i andra halvlek.

Efter drygt 70 minuter sprack nollan. Det var svensken Viktor Gyökeres som hittade fram till nät och gav ledningen till Coventry.

Svensken har så här långt på säsongen fått mycket speltid i Championship-klubben och detta var hans andra mål.

På stopptid utökades ledningen till 2-0 genom Martyn Waghorn, och det ledde till en säker seger. Coventry ligger nu femma i ligan efter sex matcher. Middlesbrough befinner sig på 14:e plats.

Publicerad 2021-09-11 kl 17:48