Gyökeres målskytt igen när Coventry föll i målkalas

FA-cupen

Viktor Gyökeres fortsätter ösa in mål ösa Coventry.
På lördagen stod svensken för ett mål i FA-cupen, då man föll mot Wrexham.

Viktor Gyökeres fortsätter ösa in mål för sitt Coventry. På lördagskvällen stod svensken för ett reduceringsmål när laget mötte Wrexham i FA-cupen.

Matchen var en målrik tillställning, och Gyökeres gäng kämpade i uppförsbacke genom hela matchen. Redan efter 18 minuter hade Wrexham fått in två mål, och fler skulle det bli.

I den 35:e minuten fick Gyökeres kliva på plan, och i den 36:e hade laget reducerat till 2-1. Walesarna utökade dock ledningen ytterligare, och i minut 60 stod det 4-1.

4-2-målet var det just svensken som stod för, i matchen som slutade 4-3.

Coventry är därmed utslaget ur FA-cupen, tillsammans med bland annat Newcastle och Brentford.

En som var glad efter Wrexhams succé är skådespelaren Ryan Reynolds, som håller laget varmt om hjärtat.

"Jag är helt och totalt mållös. Vilken klubb. Vilken stad. Vilken vinst. Wrexham för alltid", skriver superkändisen på Twitter.

Publicerad 2023-01-07 kl 21:15