Gyökeres matchhjälte mot Watford

Championship

Coventry gästade Watford i Championship på lördagen.
Då slog Viktor Gyökeres till i svenskmötet.

Coventry inledde säsongen bedrövligt och var rejält inblandade i bottenstriden men har den senaste tiden ryckt upp sig rejält och klättrat till en 15:e plats i Championship-tabellen. På lördagen stod en svår bortamatch mot sjundeplacerade Watford på schemat. Vilket också betydde svenskmöte.

Ken Sema som högerytter för Watford och Viktor Gyökeres som anfallare för Coventry. Och det var den sistnämnde som gjorde ett rejält avtryck. Efter en mållös första halvlek dröjde det bara fem minuter in i andra halvlek innan svensken slog till.

Jamie Allen fick bollen på högerkanten och skickade in ett inspel som Gyökeres behärskat styrde in till 1-0. Resultatet stod sig sedan matchen ut och Coventry säkrade sin andra raka seger och Viktor Gyökeres har nu stått för sex mål i ligaspelet den här säsongen.

Publicerad 2022-11-05 kl 18:10