POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Gyökeres med på Brightons träningsläger: "Chans att visa upp sig"

Foto: Bildbyrån

Viktor Gyökeres blev uttagen till Brightons försäsongsläger.
Nu får svensken äntligen chans att visa upp sig i A-laget. 
- Jag förväntade mig inte det, säger han till Fotbollskanalen. 

Viktor Gyökeres, 19, lämnade efter förra säsongen Brommapojkarna för Brighton & Hove Albions U23-lag. Han fick under vårsäsongen målskyttet att lossna ordentligt och stod totalt för sju mål på tio matcher i den englska andraligan i U23-seriesystemet, varav två mål i play off-semifinalen mot Middlesbrough.

Anfallarens målform gick heller inte obemärkt förbi. Han fick i söndags följa med på A-lagets träningsläger i Schruns, Schweiz i stället för att åka med på U23-lagets försäsongsläger i Portugal inför den kommande säsongen. 

- Det är roligt. Nu gäller det att göra sitt bästa hela tiden och helt enkelt jobba hårt, säger Gyökeres till Fotbollskanalen. 

- Jag förväntade mig inte att åka med, då jag inte tycker att man ska förvänta sig för mycket eftersom att man kan bli besviken. Jag hoppades däremot på det och strävade efter det och sedan är det kul att det blev så också. Det är kul att vara här, fortsätter han. 

Hur ser du på dina möjligheter att visa upp dig på lägret?
- Jag hoppas att det blir en riktig chans att visa upp sig. Jag försöker bara inte tänka på det så mycket, det gäller bara att göra sitt bästa hela tiden och sedan är det bara att se vad som händer och vad det blir av det. Jag har faktiskt inga jättestora förhoppningar, även om man hoppas på mycket, säger han. 

Gyökeres kan även få chans att visa upp sig i lördagens möte med St. Gallen, vilket är lagets enda träningsmatch under lägret.

- Jag hoppas på det (att få speltid), men det är samtidigt bara roligt att vara här för att få erfarenhet och komma in i tempot och allt, säger han. 

Publicerad 2018-07-11 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå