Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hälsovårdsmyndigheten kritisk – gnagare på Old Trafford

Foto: AP Montage: fotbollskanalen.se

Gnagare på Old Trafford

Hälsovårdsmyndigheten i England har inspekterat arenorna i Premier League. Och det var flera klubbar som fick anmärkningar – på allt från dålig mathantering till möss i korridorerna, skriver The Guardian.

Efter att ha inspekterat arenorna runt om i Premier League så delar den engelska hälsovårdsmyndigheten ut beröm till flera klubbar som håller rent och snyggt på sina arenor. Liverpool, Everton, Arsenal, Tottenham, Manchester City, Newcastle och Sunderland klarade alla sig utan anmärkningar – men på ett par andra arenor var det värre ställt med hygienen – och skadedjurskontrollen.

På Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford fann inspektörerna spår av möss på arenan, något som man påpekade – men fick till svar att United hade ett effektivt skaddjursbekämpningssystem.

Reading fick i sin tur smäll på fingrarna efter att livsmedelsinspektörer hittade spindelnät och döda insekter där man förvarade drycker.

Flera klubbar fick kritik för mathanteringen och bristande hygien. Swansea fick anmärkningar på dåligt stekt kyckling (något som kan sluta illa för fotbollsspelare), öppna förpackningar skinka och paté som hade blivit dålig.

På Stamford Bridge varnades Chelsea för att ha brutit mot hygienbestämmelserna efter att inspektörerna upptäckt att Chelsea varit på väg att servera utgången kalkon. Klubben fick dock beröm för att ha förbättrat situationen avsevärt vid en senare inspektion. Fulham i sin tur fick bakläxa för att ha förvarat bröd under en vask, och för att man hade hål i en vägg som kunde fungera som ingång för skadedjur.

Publicerad 2013-01-14 kl 20:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons