Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hargreaves lovar att spela i City: "Jag är inte gjord av glas"

Många rynkar på näsan åt flytten från United till City.
De tror att Owen Hargreaves snart går sönder igen.
- Men jag är inte gjord av glas, säger han.

Den sista dagen på Silly Season blev verkligen dramatisk. I kategorin oväntade övergångar finns få saker som slår Owen Hargreaves minst sagt svårtippade karriärsdrag. Den hårt skadedrabbade mittfältaren, som bara spelat 27 matcher i United sedan 2007, byter bort sitt röda matchställ till lokalkonkurrentens ljusblåa.

Men just med tanke på hans historik förmodar många att det snart vankas nya vändor med rehabilitering, operationer och konvalescenser; 30-åringen har ju fått de senaste fyra säsongerna mer eller mindre spolierade av just sådant.

- Det är såklart svårt att förstå mina drivkrafter för folk som ser på mig utifrån. De måste tänka: ”Det är något galet med killen, han verkar vara gjord av glas”, säger Hargreaves till Citys hemsida.

Men han skyndar sig snabbt att inflika att så inte är fallet. Verkligen inte.

- Alla som känner mig vet att jag lägger ner min själ i det jag företar mig. Jag ser det här ur en professionell synvinkel och ska göra mitt yttersta för att hålla mig frisk och spelduglig i City.

Hargreaves har fram till nästa sommar på sig att göra ett avtryck i Roberto Mancinis trupp. Då löper hans kontrakt ut med City.

Publicerad 2011-09-02 kl 10:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons