POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Harry Kane månadens bäste i PL – andra gången i rad

Foto: Scanpix

Harry Kane

Succén fortsätter för Harry Kane.
21-åringen blev återigen utnämnd till Premier Leagues bäste spelare i februari.

Tottenham har trots två cuputtåg i mars stått för en stark säsong. En av succéspelarna är Harry Kane som förra månaden fick priset som Premier Leagues bäste spelare. Denna månad ville 21-åringen inte vara sämre utan fick samma utmärkelse igen. Anfallaren blev bland annat stor derbyhjälte med sina två mål mot Arsenal och gjorde utöver det två mål till i februari.

- Det är en ära att vinna detta pris, men att göra det två gånger på två månader är speciellt. Det var även en speciell dag för mig, min karriär och klubben när vi vann mot Arsenal mot 2-1 och jag fick göra två mål, säger Harry Kane till Premier Leagues hemsida.

21-åringen har även inlett mars månad övertygande. Kane blev tvåmålsskytt i Londonderbyt mot QPR och skulle engelsmannen vinna priset igen, blir han den förste att få utmärkelsen tre gånger i rad.

- Allt har gått fort men jag har alltid sagt att jag tror på mig själv. Det handlade bara om att vänta på chansen, vara tålmodig och ta den när den väl kom vilket jag har lyckats med. Jag har älskat varje minut jag har spelat med mina kamrater i ett utmärkt lag. Jag ser fram emot matcherna som väntar, säger Harry Kane till Premier Leagues hemsida. 

 

Publicerad 2015-03-13 kl 11:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå