POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Harry Redknapp rasar på domaren: "Det är helt otroligt"

Chelsea fick två felaktiga mål. Efter matchen rasade Harry Redknapp på domaren.
- Det är en gissningslek, säger han.

Förlusten kan ha kostat Tottenham en Champions League-plats. Efter matchen var Harry Redknapp helt rasande.

- Det första målet var inte över mållinjen. Vi måste börja använda teknisk utrustning. Det tar bara några sekunder att kolla om det är mål eller inte, och sedan går matchen vidare. Det måste bli så, säger Redknapp och fortsätter:
- Jag förstår inte varför vi gör fel efter alla de här åren och varför vi inte har teknisk utrustning - det är helt otroligt.

Målet som Redknapp pratar om är Frank Lampards 1-0-mål. Skottet kom utanför straffområdet, målvakten Gomes tappade bollen, men stannade bollen på mållinjen. Enligt domaren var bollen över linjen.

- Och på det andra målet, Kalou var bara lite offside när han gjorde mål, men det är ju så som det är, säger Redknapp innan han återkommer till det första målet.
- Det är det svåraste som finns, domaren var säkert 18 meter från kortlinjen. Han gjorde det som kändes rätt. Det var omöjligt att se om bollen var inne, Vi var tvugna att se på tv, och om du inte är helt säker så kan du inte döma mål. Det är en gissningslek. Han gissade och han gissade fel.

Publicerad 2011-05-01 kl 13:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå