Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Harry Redknapp vill ha två domare på plan

Tottenhams tränare Harry Reknapp anser att en domare på planen inte är tillräckligt.
– Med två domare på plan, kanske en på varje planhalva, skulle det säkerligen minska risken för felbeslut med 50 procent, säger han.

Harry Redknapp var minst sagt missnöjd med domarens insats i Tottenhams förlustmatch mot Stoke. I sin kolumn i The Sun skriver tränaren att två domare kan vara en lösning på flera felbeslut.

– Det här kan göra mig till den mest impopuläre tränaren bland mina kollegor i Premier League, men jag tycker att det vore en bra idé att ha två och inte en domare i varje match. Jag vill inte kritisera domarna men om vi kommer på en lösning där de kan arbeta mer effektivt och där vi undviker frånfall så är det bäst för oss alla, skriver Redknapp i sin kolumn i The Sun.

Harry Redknapp anser att domarmisstagen duggar för tätt i Premier League och är nyfiken på hur det skulle förändras med två domare på planen.

– Med två domare på plan, kanske en på varje planhalva, skulle det säkerligen minska risken för felbeslut med 50 procent. I Europa har vi två extradomare vid kortlinjen och det har hjälpt. Men två på plan kan vara någonting att experimentera med. Vi har flera domare i toppklass så det skulle bara göra deras jobb enklare om de fick hjälp på plan, skriver Redknapp.

Publicerad 2011-12-14 kl 10:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons