3-0 Drogba (55')
4-0 Lampard (63')
5-0 Drogba (68')
6-0 Malouda (90')

Det var stor uppvisning av Chelsea på Stamford Bridge mot nykomlingen West Bromvich som nog gör bäst i att glömma den här matchen.

Drogbafrispark genererade till 1-0. När Chelsea ökade på till 2-0 slog ivorianen in frisparken direkt i mål. Men han fick god hjälp av den uppställda West Bromvich-muren som splittrade sig och släppte bollen mellan sig. Målvakten Scott Carson blev vansinnig på sina försvarare när Drogba skjutit hål i muren.

Drogba ökade sen på målkalaset till 3-0 och drygt tio minuter senare visade Chelsea mästarklass när man lirkade upp West Bromvich försvar och Lampard enkelt la in 4-0.

Drogba fastställde sitt hattrick i den 68:e minuten när han fick god hjälp av en WBA-försvarare som nickade in skottet i mål när han försökte rensa.

Florent Malouda gav Chelsea ledningen redan efter sex minuter. Målvakten Carson kunde inte hålla Drogbas frispark och Malouda matar bara in returen från Obi Mikels retur.

Jonas Olsson fick se på från bänken från början av seriepremiären. Nyförvärvet med spanska landslagsmeriter, Pablo Ibanez, tog i stället plats bredvid rumänen Gabriel Tamas i WBA:s mittlås.