Henderson höll nollan i United-debuten: "Drömt om det här hela mitt liv"

Manchester United besegrade Luton med 3-0 i ligacupen.
Då fick målvakten Dean Henderson hålla nollan i debuten.
- Otrolig känsla att få göra debut för klubben jag älskar, twittrade Henderson efter matchen.

Under tisdagskvällen mötte Manchester United Championship-klubben Luton i ligacupens tredje omgång.

Ole Gunnar Solskjær gjorde flera ändringar i den elva som förlorade ligapremiären mot Crystal Palace där bland annat 20-åringen Brandon Williams fick starta på högerbacken, nyförvärvet Donny van de Beek tog en plats på mittfältet och där 23-åringen Dean Henderson fick göra debut mellan stolparna för klubben. Även svensken Victor Nilsson Lindelöf stod över matchen.

Indelningen av den första halvleken var chansfattig men med drygt 40 minuter spelade tilldelades United en straffspark där Juan Mata rullade in ledningen.

I den andra halvleken utnyttjade Solskjær alla tre byten innan Marcus Rashford och Mason Greenwood punkterade matchen och spikade slutresultatet 3-0.

Efter matchen var målvakten Dean Henderson överlycklig.

- Jag har drömt om det här hela mitt liv. Otrolig känsla att få göra debut för klubben jag älskar. Hållen nolla och en vinst, twittrade Henderson.

Henderson har tidigare berättat att han gick till United med målet att bli förstemålvakt.

- Man måste göra räddningar när det behövs. David (de Gea) har gjort det i flera år och idag gjorde Henderson det, säger Solskjær efter vinsten enligt BBC.

I den fjärde omgången av ligacupen ställs Manchester United mot antingen Premier League-klubben Brighton eller Championship-klubben Preston.

Henderson spelade länge i Manchester Uniteds ungdomsslag men har tillbringat mycket av sin seniorkarriär ute på lån. De två senaste två säsongerna har 23-åringen spenderat i Sheffield United.