Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

”Heskey är lika bra som Drogba”

Gerard Houllier drar en lans för Emile Heskey.

Han var den som värvade Emile Heskey till Liverpool – och nu är Gerard Houllier återförenad med den store anfallaren i Aston Villa som han nyligen tog över.

Heskey som inte hade någon garanterad startplats under Martin O’Neills ledning har fått en bra start under Houllier och verkar ha fransmannens fulla förtroende. Inför Aston Villas möte med Chelsea drar Houllier sig inte för att jämföra Heskey med Chelseas superstjärna Didier Drogba.
- Jag såg Chelseas match mot Arsenal och Drogba är en hårt arbetande center, men vi har en center som kan göra samma saker. Emile är stark, snabb och kraftfull. Det handlar bara om tron på sig själv. På träning så gör han saker som skulle förvåna och överraska dig, sade Houllier om Heskey enligt The Guardian.

- Jag tror att Emile ibland glömmer hur bra han kan vara, sade Houllier som inte alls tyckte att det var konstigt att jämföra Heskey med Drogba.
- Emile har vissa egenskaper som är precis som Didiers, det verkar bara som att han inte använder dem – när han använder dem då är han den forward man sett de senaste matcherna.

Publicerad 2010-10-16 kl 13:47
Annons
Annons
Annons