Heskey räddade segern för Villa i nya tränaren Houlliers debut

Emile Heskey frälste Aston Villa och den nya tränaren Gerrard Houiller genom att nicka in 2-1 i slutet mot Wolves.

Emile Heskey fick göra sin första start i ligan när den nya Villa-tränaren Houiller gjorde sin första match med laget. Engelsmannen tackade för förtroendet mot Wolverhampton genom att nicka in segermålet med två minuter kvar att spela. Dessförinnan hade Stewart Downing givit Villa ledningen efter ett fint inlägg i mitten på den första halvleken.

En ledning som Matthew Jarvis kvitterade för Wolves, men Heskey fick alltså det sista ordet.

Wolverhampton-Aston Villa 1-2 (0—1)
0—1 Stewart Downing (25), 1—1 Matthew Jarvis (61), 1—2 Emile Heskey (88).

I Newcastles match mot Stoke föll blickarna i stället på en syndabock. James Perch nickade vackert in 2—1 i nättaket i den 85:e minuten, men problemet är att han gjorde det i eget mål och gav därmed Stoke segern.