POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Hiddink orolig för Hazards otroliga formtapp: "Aldrig sett något liknande"

Aldrig har Guus Hiddink varit med om att en så bra spelare som Eden Hazard tappat form så snabbt och blivit så mycket sämre.
- Det är svårt. Vad ska man göra? Frågar sig managern. 

Förra säsongen var Eden Hazard en nyckelspelare bakom Chelseas ligaseger och vid säsongens slut utsågs han till ligans bästa spelare när spelarna i Premier League själva fick rösta. Den här säsongen har han knappt gått att känna igen. All kvalitet verkar som bortblåst och belgaren har haft väldigt svårt att ta plats i laget. Managern Guus Hiddink säger att han aldrig under sin långa karriär varit med om att en spelare tappat formen så mycket.

- Nej, aldrig så drastiskt eftersom han var nummer ett och nu är han i slutet av en lång rad spelare, säger han enligt Goal och några lösningar har han svårt att komma på.

- Det är svårt. Så ... vad ska man göra? Släppa iväg spelare på semester i någon vecka? Han var borta nära han var skadad. Då åkte han iväg några dagar man hoppas han kan återhämta sig också.

En sak kan dock göras. Hiddink tror att Hazard behöver hitta tillbaka till den grundläggande glädjen i fotbollen. Först då kommer prestationerna på planen komma efter.

- Samtidigt får man inte överdramatisera det här. Jag tror att du alltid ska försöka komma tillbaka till att spela fotboll som ett barn. Det är alltid bäst att försöka tänka på vad man gör och då har jag sagt åt honom att gå ut och spela som om han vore ett barn.

Publicerad 2016-04-16 kl 08:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå