Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hiddink sågar Ronaldo och hyllar Gerrard: "Ronaldo är för mycket glamour"

Rysslands tränare Guus Hiddink tycker att guldbollen-röstarna blev förblindade av Ronaldos fina frisyr och spektakulära spelstil.
- Jag hade verkligen föredragit Gerrard, säger han till Daily Mail.

Ronaldo vann guldbollen efter att ha gjort 42 mål för United och hjälpt laget att vnna både ligan och Champions League. Men Guus Hiddink är inte så imponerad av portugisen.
- Cristiano är en stilig spelare, han ser fit ut och ja, hans hår är alltid på plats. Men att han vann priset handlar för mycket om glamour, säger Hiddink.

Flera hade hellre sett att Messi vann priset, men Hiddink har en annan favorit.
- Jag hade verkligen föredragit Gerrard. Han har fantastiska tekniska och taktiska kvaliteter och jag beundrar hans hjärta och attityd på planen, säger holländaren.
- Det har att göra med hans passion för spelet och min passion för fotboll. Han är en spelare som fansen kan identifiera sig med och en man som bär kärleken till klubben på bröstet. Det finns ingen annan spelare som kombinerar alla de kvaliteterna. Han är en spelare som tilltalar mig så mycket mer än Cristiano Ronaldo.

Ryske landslagstränaren Hiddink tycker att fler än Gerrard förtjänar priset mer än Ronaldo.
- Det är klart att Ronaldo underhåller åskådarna och har fantastiska egenskaper. Men det är för mycket glamour och show. Gerrard, Barcelonas Xavi och Messi är inte så fokuserade på sig själva. De fokuserar på laget.

Publicerad 2009-01-25 kl 10:57
Annons
Annons
Annons