Higuain tvåmålsskytt i hemmadebuten - Chelsea tog revansch med kross

Överkörda med 4-0 av Bournemouth senast.
Under lördagen tog Chelsea revansch när man slog Huddersfield med 5-0 efter dubbla mål av Gonzalo Higuain och Eden Hazard.
- Jag är väldigt glad, utöver målen passar han väldigt bra att spela bredvid Eden, säger Maurizio Sarri om Higuain.

Chelsea föll senast överraskande mot Bournemouth med hela 4-0 efter en kollaps med fyra insläppta i den andra halvleken. Mot Huddersfield sökte man revansch - och man skulle få en gruvlig sådan.

Chelseas nyförvärv Gonzalo Higuain gjorde sin andra Premier League-start mot Huddersfield, och den första på hemmaplan. Efter kvartens spel skulle argentinaren också sätta sitt första mål i England. N’Golo Kanté passade fint fram anfallaren som dundrade in bollen vid den närmsta stolpen.

Strax före halvtid kunde Chelsea också utöka via en straff. Eden Hazard var mycket säker och satte 2-0. Straffen tilldömdes efter en situation som såg ut att vara utanför straffområdet.

I den andra halvleken var det Hazard och Higuain som fortsatte att leverera för Chelsea. Först utökade Hazard till 3-0 för hemmalaget. I den 69:e minuten var det sedan dags igen för Higuain, som drog till direkt på N'Golo Kantés uppläggning och snyggt satte 4-0.

David Luiz fastställde slutresultatet till 5-0, och Chelsea fick en ordentlig revansch efter bottennappet senast.

Chelsea-managern Maurizio Sarri var på presskonferensen efter matchen mycket nöjd med det han såg av Gonzalo Higuain.

- Jag är väldigt glad, utöver målen passar han väldigt bra att spela bredvid Eden. För oss är det väldigt användbart.

Lagens startelvor:

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Christensen, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Barkley - Willian, Higuain, Hazard.

Huddersfield: Lössl - Schindler, Smith, Kongolo, Löwe - Bacuna, Billing, Mooy - Kachunga, Mbenza, Diakhaby.