Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hoddle: "Bale är inte redo för Real Madrid"

Real Madrid jagar Gareth Bale.
Men Tottenhams förre spelare och manager Glenn Hoddle anser att 24-åringen inte är redo för en flytt.
- Han borde vänta i ett eller två år, säger han till talkSPORT.

Real Madrid ska ha lagt ett rekordbud på 85 miljoner pund (drygt 847 miljoner kronor) till Tottenham för Gareth Bale. Men enligt The Guardian vill "Spurs" ha 100 miljoner pund och plus anfallaren Alvaro Morata. Samtidigt går nu Tottenhams förre spelare och manager Glenn Hoddle ut i media och säger att 24-åringen borde stanna i London eftersom han inte är redo för en flytt.

- Det är svårt, men om jag skulle ha gett honom råd så hade jag sagt att han inte är riktigt redo för en flytt ännu, säger Hoddle enligt talkSPORT.

- Han hade en fantastisk säsong och det skulle vara svårt att komma upp till den nivån direkt. Jag tycker inte att han är redo utanför planen. Det är en sak att sätta en nivå, men det är en helt annan sak att hålla den höga nivån. Han har varit en nia av tio i alla matcher och har gjort en del otroliga mål. När du flyttar utomlands kan de fyra, fem, sex första månaderna vara tuffa för honom att hålla samma höga nivå som han haft tidigare och om inte hans familj är med blir det ännu svårare.

- Jag tror bara att han kanske går av fel skäl. Om han vill gå av fotbollsmässiga skäl så vore det bästa att flytta om ett eller två år.

Publicerad 2013-08-01 kl 00:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons