Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hodgson: “Kane är redo för landslaget”

Foto: Scanpix

Harry Kane har haft en succésäsong i Tottenham.
Nu ser Roy Hodgson gärna 21-åringen i landslaget.
- Kane är redo, säger förbundskaptenen till Sky Sports.

Trots att ha varit mållös de senaste tre matcherna, har Harry Kane hittills varit Tottenhams stora utropstecken. Med 14 mål på 23 PL-matcher har anfallaren varit en starkt bidragande orsak till att laget fortfarande är med i jakten om CL-platserna. I en intervju med Sky Sports förklarar förbundskaptenen Roy Hodgson att Kane är redo för A-landslaget, men att det samtidigt inte är en självklarhet att han blir uttagen.

- Om inte Kane hade varit redo, hade han inte spelat för Tottenham i Premier League och gjort många mål. Faktorerna vi oftast tar hänsyn till är huruvida spelaren har kvalitéen och talangen vi letar efter, eftersom vi har andra spelare också. När någon som Kane kommer in i truppen faller någon bort och hittills har alla forwards vi har haft gjort bra ifrån sig under hösten, så tyvärr kan du inte inkludera alla.

Även om det råder vissa tveksamheter inför uttagningen av EM-kvaltruppen, är Hodgson väldigt nöjd med att han har 21-åringen tillgänglig.

- Självklart är han i mina tankar, han förtjänar att göra mål för en av toppklubbarna i Premier League. Det vore konstigt ifall han inte var det, men jag har koll på honom sedan U21-tiden där han har gjort ett väldigt bra jobb.

- Det som gör mig mest glad är att alla dessa unga spelare nu får speltid. Jag är glad för hans skull och vi får se om han är med när jag tar ut truppen I slutet av månaden, säger Roy Hodgson till Sky Sports.

Publicerad 2015-03-06 kl 11:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons