Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hodgson sur på Mexiko: "De bryr sig inte om West Brom"

Roy Hodsgon är arg på Mexiko. Anledningen: Carlos Vela kallades till landslaget men fick knappt spela.
- Det finns inget positivt med det, säger Hodgson.

Roy Hodgsons West Bromwich kämpar för tillfället runt nedflyttningsstrecket i Premier League. Tränare Hodgson är en stressad man - och kritiserar nu det mexikanska fotbollsförbundet för att göra hans jobb ännu svårare.

22-årige mexikanen Carlos Vela spelar i West Bromwich på lån från Arsenal. Han har precis varit i Sydamerika med landslaget för att möta Paraguay och Venezuela. Vela fick dock inte spela mycket i någon av matcherna - och Hodgson surnar nu till rejält.

- Jag tycker att det är katastrofalt att spelare försvinner iväg på träningsmatcher, det tar lång tid att åka till Mexiko, säger Hodgson till Birmingham Mail.

- Jag kan inte se något positivt med att han är borta så länge - men jag kan inte hindra honom från att åka fortsätter Sverigebekantingen.

Hodgson upplever att det mexikanska fotbollsförbundet inte bryr sig om något annat än sitt eget landslag.

- De glömmer direkt att du har ringt eftersom de inte är intresserade. De bryr sig om Mexiko, de bryr sig inte om West Brom och struntar i om vi klarar oss kvar eller åker ur.

Jonas Olssons West Bromwich ligger för tillfället på 16:e plats i Premier League, med bara en poäng ner till Wolverhampton som ligger på 18:e plats precis under strecket.

Publicerad 2011-03-31 kl 11:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons