Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hodgson: Vårt bästa spel hittills

Chanslöst i derbyt mot Everton.
- Vår bästa match hittills, tyckte Liverpooltränaren Roy Hodgson efter matchen.

Everton strödde mer salt i det öppna sår som är Liverpools Premier League-säsong så här långt. Efter att Everton inte vunnit ett derby på fyra år startade man i ett furiöst tempo som Liverpool aldrig riktigt hämtade sig från.

Ett mål i varje halvlek av Cahill respektive Arteta säkrade segern åt Everton som innan matchen legat på lika många poäng som Liverpool – och man tog ett kliv uppåt i tabellen samtidigt som Liverpool nu ligger näst sist.

Efter matchen tog den hårt pressade Liverpooltränaren Roy Hodgson sitt lag i försvar.
- Vi blev lidande av deras enorma press i början, men mot slutet av första halvlek tycker jag att vi utjämnade – och i andra halvlek tycker jag att vi dominerade totalt, sade han efter matchen.

- Vi gjorde inga mål men det gjorde Everton. Jag vägrar medge att vi blev utspelade eller att vi var underlägsna. I andra halvlek tycker jag att vi presterar vårt bästa spel hittills under min tid som manager, fortsatte han.

Det spekuleras nu i hur säkert Hodgson sitter. De nya ägarna med John W Henry i spetsen har sagt att man vill ha stabilitet – men Henry såg emellanåt lite bekymrad ut när han från läktarplats såg Liverpool för första gången sedan övertagandet blev klart.

Publicerad 2010-10-18 kl 09:14
Annons
Annons
Annons