POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Holloway rasar mot "skamligt" Liverpoolbud: "Släng på 100 miljoner till"

Liverpool har lagt ett bud på Blackpools Charlie Adam.
Men det var pinsamt lågt, enligt Ian Holloway.
- Släng in 100 miljoner till, säger managern.

Charlie Adam har en finfin säsong bakom sig med Blackpool som klarat sig överraskande bra i Premier League. Nu rycker större klubbar i mittfältaren – och från Anfield har man bokfört ett konkret bud på ca 40 miljoner kronor. Men det blev nobben direkt.

- Jag har funderat på Charlie och Liverpool. Först tänkte jag att det vore ett perfekt lag för honom, men sedan såg jag budet och då tyckte jag bara att det var skamligt, säger Blackpools frispråkige manager Ian Holloway till AFP.

Han har svårt att tro att det är Kenny Dalglish som ligger bakom värvningsförsöket, och riktar i stället en passning till Liverpools nye sportchef Damien Comollli.
- Comolli borde se mer på verkligheten. Den summan de erbjöd oss är ungefär vad Charlie hade varit värd på den tiden Kenny Dalglish själv spelade fotboll (1990), säger Holloway.

Han fortsätter:

- Kanske är det bara jag som ser hans verkliga betydelse? Men det är ju så att man kan snegla på grannens bil hur länge man vill. Om man inte erbjuder tillräckligt med pengar får man ändå aldrig köpa den. Liverpool behöver lägga på hundra miljoner till.

Publicerad 2011-01-23 kl 11:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå