Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hughes varnar United för självsäkert City

England 2009-05-06 kl 17:29

I helgen drabbar de två Manchester-lagen samman i ett hett derby. Citys tränare Mark Hughes är inte rädd för Champions League-finalklara United.
- Vi åker dit med bra attityd och självsäkerhet, säger Hughes.

I helgen har Mark Hughes och hans Manchester City chansen att sätta en rejäl käpp i hjulet i Uniteds ligatiteljakt. Och City kommer göra allt i sin makt för att störa den röda maskinen.

- Oavsett vilket lag vi möter på söndag så handlar det om att vara positiv. Vi åker dit med bra attityd och med självförtroende. Vi har vunnit fyra raka matcher och man måste tro på att man kan vinna när man åker till Old Trafford, säger Hughes till Citys hemsida.

På tisdagen blev United klart för final i Champions League efter att ha kört över Arsenal i andra omgången av semifinalen.

- Det var lika intressant att se vilka som spelade som vilka som inte spelade. Man tittar på bänken och de har fortfarande stor kvalitet som de kan ta in. Sir alex verkar ha fattat hur han får rotationen att fungera. Deras prestationer verkar inte försämras av de byten han gör, och det är på grund av kvaliteten han har att välja bland, säger Hughes.

ANNONS
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto