POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Hughes varnar United för självsäkert City

I helgen drabbar de två Manchester-lagen samman i ett hett derby. Citys tränare Mark Hughes är inte rädd för Champions League-finalklara United.
- Vi åker dit med bra attityd och självsäkerhet, säger Hughes.

I helgen har Mark Hughes och hans Manchester City chansen att sätta en rejäl käpp i hjulet i Uniteds ligatiteljakt. Och City kommer göra allt i sin makt för att störa den röda maskinen.

- Oavsett vilket lag vi möter på söndag så handlar det om att vara positiv. Vi åker dit med bra attityd och med självförtroende. Vi har vunnit fyra raka matcher och man måste tro på att man kan vinna när man åker till Old Trafford, säger Hughes till Citys hemsida.

På tisdagen blev United klart för final i Champions League efter att ha kört över Arsenal i andra omgången av semifinalen.

- Det var lika intressant att se vilka som spelade som vilka som inte spelade. Man tittar på bänken och de har fortfarande stor kvalitet som de kan ta in. Sir alex verkar ha fattat hur han får rotationen att fungera. Deras prestationer verkar inte försämras av de byten han gör, och det är på grund av kvaliteten han har att välja bland, säger Hughes.

Publicerad 2009-05-06 kl 17:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå