Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Hull bekräftar: Bruce intervjuad för engelska förbundskaptensjobbet

Foto: SCANPIX

Steve Bruce är en av huvudkandidaterna till att ta över det engelska landslaget efter Roy Hodgson. Hull City bekräftar nu att managern har träffat FA.

Det engelska fotbollsförbundet, FA, fortsätter jakten på sin nästa förbundskapten. Roy Hodgson fick lämna uppdraget efter EM-fiaskot.

Som Fotbollskanalen tidigare har skrivit om så är Sunderlands Sam Allardyce huvudspåret. Klubben bekräftade att managern varit i samtal med FA och bad om en snabb lösning.

"De pågående spekulationerna om Sams position är extremt skadliga för Sunderland AFC, speciellt i den här kritiska perioden av säsongen" skrev klubben då.

Nu bekräftar Hull City att även deras manager, Steve Bruce, har varit i samtal med FA om förbundskaptensposten. Och precis som Sunderland ber de det engelska förbundet om att komma till en snabb lösning i frågan.

"Vi hoppas få se FA avsluta sina affärer snabbt för att undvika fortsatta spekulationer kring Steve inför en enormt viktig säsong för oss", skriver Hull på sin hemsida.

Enligt Daily Mail har FA träffat fem kandidater; Sam Allardyce, Eddie Howe, Jürgen Klinsmann, Glenn Hoddle och Steve Bruce. Tidningen skriver också att de på torsdag ska sammanträda och ta ett beslut.

Vem vill du se som ny förbundskapten för England?
  • Sam Allardyce
  • Steve Bruce
  • Glenn Hoddle
  • Eddie Howe
  • Jürgen Klinsmann
  • Någon annan
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-07-19 kl 14:35
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER