Hull chockvann ligapremiären mot Leicester

Regerande mästarna Leicester åkte på en tung 1-2-förlust borta mot nykomlingen Hull i Premier League-premiären.

I Leicester startade rekordvärvningen Musa på topp tillsammans med Jamie Vardy.

Hull med i nuläget en oerhört tunn spelartrupp och kom till spel med enbart en mittback tillgänglig i Curtis Davies. Jake Livermore fick ta steget ned i plan och blev Davies mittbackspartner i backlinjen.

Danny Drinkwater sköt just utanför stolpen efter 25 minuter spelade. Riyad Mahrez passade fram bollen efter att ha trixat mot Hullspelarna. Samma Drinkwater fick i ett mål-läge senare i första halvlek men skottet täcktes. Jamie Vardy sköt även över kort senare i ett bra läge framför mål efter Musa-inspel.

I stället chockades Leicester precis innan halvtidspausen när Hull tog ledningen. Hernandez tog vara på en retur efter att Schmeichel räddat starkt i förstaläget. En bicycleta senare och Hernandez - tillsammans med sin bicycletasparkande lagkamrat - hade gjort 1-0.

Efter flertalet reprisgranskningar gavs målet till Adama Diomande, medan Abel Hernandez fick en bicycleta-assist.

Precis i början av andra halvlek fick Leicester straff efter att Gray gått omkull precis vid straffområdeslinjen. Riyad Mahrez satte straffen säkert till 1-1.

Efter 57 minuter tog Hull tillbaka ledningen efter en stenhård halvvolley utanför straffområdet av Snoddgrass.

Efter fem minuters tilläggstid stod det klart att Leicester blev det första regerande mästarlaget i Premier Leagues historia att förlora premiärmatchen, Hull vann med 2-1 efter mål av Diomande och Snoddgrass.

Leicesters elva: Schmeichel, Simpson, Hernandez, Morgan, Fuchs, Mahrez, King, Drinkwater, Gray, Musa, Vardy

Hulls elva: Jakupovic - Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson - Meyler, Huddlestone, Clucas, Snodgrass, Hernández - Diomande