Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
28v

Hyllningen till Potter: "En möjlighet att återgå till Swanseas fotboll"

Foto: Bildbyrån.

Graham Potter har tillåtelse att diskutera med Swansea.
Då tror Bob Bradley att han kan få klubben på rätt köl igen.
- Det är en möjlighet att återgå till deras fotboll, säger den tidigare förbundskaptenen för USA och Swansea-tränaren enligt BBC. 

Östersunds FK:s engelske tränare Graham Potter har under en längre tid kopplats ihop med att ta över som ny huvudtränare i Swansea, som i år blev nedflyttad från Premier League till Championship. Efter lördagens möte med Häcken, så bekräftade ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg att han haft kontakt med Swansea om Potter, som nu har tillåtelse att diskutera med den walesiska klubben. 

- Det är coolt, självklart. Vi har gjort det bra som klubb under en lång tid, så jag är stolt över det, men jag är fortfarande Östersund-tränare, sa Potter då.

Den amerikanske tränaren Bob Bradley, som ledde Swansea mellan oktober och december 2016, och numera basar över Los Angeles FC tror att Potter vore bra för klubben.  

- Jag tror att det är en möjlighet att återgå till deras fotbollsideologi, säger han till BBC.

Bradley berättar vidare att han tror att det kan vara bra för klubben med en omstart i den engelska andraligan nästa säsong. 

- Jag vet att det är en stor besvikelse även i år. Klubben behöver ta tuffa beslut, men förhoppningsvis kan de slåss som andra klubbar som åker ner för att hitta en väg för att ta sig upp till Premier League, säger han. 

I Swansea spelar svenska landslagsmännen Kristoffer Nordfeldt och Martin Olsson.

Publicerad 2018-05-30 kl 11:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons