POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MAJOR LEAGUE SOCCER

Ibrahimovic: "Efter tre månader fick alla äta upp sina ord"

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic gjorde succé i Premier League.
Nu berättar han om vad som triggade honom till framgången.
"Min utamning var att, i min ålder, komma till England, där alla sa att jag inte var tillräckligt bra och allt det där skitsnacket", berättar han på Uniteds hemsida. 

Zlatan Ibrahimovic tillhörde mellan sommaren 2016 och vintern 2018 Manchester United. Svensken imponerade under sin första säsong med 28 mål och 10 assist på 46 matcher, men skadade sig i slutet av säsongen allvarligt och missade stora delar av sin andra säsong i klubben innan han lämnade laget för spel med Los Angeles Galaxy i MLS.

Nu berättar Ibrahimovic, i en text på Uniteds hemsida, om sejouren i klubben och att United var den enda klubben han ville spela för när han beslutade sig för att flytta till England. 

"United. Det är laget jag vill skina med. Det är laget som passar mig", skriver han. 

Ibrahimovic berättar att den största utmaningen var att motbevisa alla kritiker som han haft under karriären i England. Detta hans ålder till trots. 

"Min utmaning var att, i min ålder, komma till England, där alla sa att jag inte var tillräckligt bra och allt det där skitsnacket. Jag gillar det eftersom att det triggar mig. Det ger med adrenalin. Efter tre månader fick alla äta upp sina ord. Jag behövde nya hatare eftersom att de gamla blev mina nya fans", skriver han.

Anfallaren berättar vidare i texten om att han tycker att Uniteds supportrar är fantastiska, men även att han är glad över att han vann ett par titlar med klubben. I slutändan avslutar han med att åter beröra ämnet kring att han motbevisade sina kritiker. 

"När jag kom till United och sa att jag skulle erövra England, så skrattade folk åt mig. Jag skojade inte". 

Publicerad 2019-02-21 kl 08:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå