POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
6d

Ighalo uppges ha portats från Uniteds träningsanläggning - av oro för coronaviruset

Foto: Bildbyrån

Odion Ighalo stannade hemma från Manchester Uniteds träningsläger i Spanien.
Men han ska även ha portats från klubbens träningsanläggning, enligt Daily Mirror.
Detta då klubben inte ville ta risker med att han kunde ha coronaviruset.

Odion Ighalo blev Manchester Uniteds nödlösning på anfallspositionen innan transferfönstret stängde i januari. Anfallare har dock inte debuterat för sin nya klubb, som han spelar i på lån fram till sommaren, då klubben bara spelat en match sedan hans ankomst.

Anfallaren är inte heller med på Uniteds träningsläger i Spanien (något United meddelat tidigare) men han ska heller inte ha fått komma in på klubbens träningsanläggning innan spelarna åkte på vinteruppehåll. Detta på grund av att United var oroade för coronaviruset, uppger Daily Mirror. Även ESPN rapporterar att Premier League-jätten bett Ighalo om att hålla sig borta från träningsanläggningen Carrington.

- I och med att situationen är som den är i Kina så är vi inte säkra om att Odilon kommer att kunna komma över gränsen igen om han lämnar landet, sa managern Ole Gunnar Solskjær enligt Sky Sports fortsatte:

- Så därför lämnar vi honom hemma där han kan träna med en personlig tränare. Klart han vill följa med resten av laget för att lära känna alla men det är en risk vi inte vill ta, avslutar Ole Gunnar Solskjær.

United ska ha valt att vara försiktiga och därför tränade Ighalo på andra platser under en 14-dagars karantänstid, för att minimera risken för att andra spelare och ledare skulle smittas om Ighalo hade fått viruset. Detta trots att Ighalo inte varit i provinsen viruset härstammar från och trots att risken att han hade drabbats var minimal.

Ighalo är inlånad från kinesiska Shanghai Shenhua och innan han kom till England hade nigerianen varit i Kina, som är platsen därifrån viruset kommer. Viruset har dödat över 1 000 personer och över 45 000 personer ska ha insjuknat i viruset.

Publicerad 2020-02-12 kl 23:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå