Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ingen Coutinho mot City: "Vi måste förbereda honom för resten av säsongen"

Philippe Coutinho är tillbaka i träning hos Liverpool, men kommer inte vara med i truppen till lördagens toppmöte med Manchester City. Det bekräftar Jürgen Klopp på en presskonferens idag, enligt Goal.com.

Efter sommarens längsta transfersaga stod det klart att Coutinho blir kvar i Liverpool även denna säsong. Han har dock inte figurerat i någon av Liverpools tre första matcher för säsongen på grund av sjukdom och en ryggskada. Nu är mittfältaren tillbaka i träning hos Liverpool, men trots två inhopp för Brasilien under VM-kvalet anses han inte vara i form att spela mot Manchester City på lördag.

- Innan han åkte till Brasilien hade han inte kunnat träna på tre veckor. Vi måste förbereda honom för resten av säsongen, vilket är ganska tufft med tanke på vårat spelschema. Han spelade 15-20 minuter per match för Brasilien, så han hade kanske kunnat göra detsamma mot City, kanske mer. Men det här känns vettigt, och Coutinho höll med, sa Jürgen Klopp på en presskonferens under fredagen.

Klopp poängterade även att han inte hade några problem med Coutinho efter dennes försök att få till en flytt till Barcelona under sommaren, utan poängterade att allt är som det ska mellan de båda.

- Jag tycker vi hanterade det hela väldigt bra. Det finns inget här som inte går att förlåta, det är en ganska normal situation. Nu har vi fått tillbaka en fantastisk spelare till vår klubb som kommer ge allt för att komma i form och spela för laget, avslutade Klopp.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-08 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons