Blackpool-Liverpool 2-1
0-1 3' Torres
1-1 12' Taylor-Fletcher
2-1 69' Campbell

Nya Liverpool-tränaren Kenny Dalglish fick klara sig utan lagkaptenen Steven Gerrard i onsdagens bortamatch mot Blackpool. Mittfältaren visades ut mot Manchester United i helgen FA-cupspel och är avstängd under tre matcher i England.

Men det började ändå bra för Dalglish mannar då Fernando Torres dundrade upp 1-0 redan efter tre minuter. Anfallaren fick en perfekt djupledsboll att löpa på och avslutade oväntat istället för att spela in den längs marken. En smakstart för Kenny Dalglish vid sidlinjen.

Men glädjen för bortalaget lade sig bara tio minuter senare då Gary Taylor-Fletcher "snubblade" in 1-1 efter att Meireles tappat bollen på mittplan. Efter det tog Blackpool över matchen och anfallaren D.J Campbell fullbordade vändningen en stund in i andra halvlek med sitt 2-1-mål.

Närmare än Torres volleyskott i slutet kom inte Liverpool som nu återigen förlorar mot nykomlingen Blackpool. Dalglish mannar ligger på 13:e plats i tabellen samtidigt som Ian Holloways överraskning Blackpool är nia.