Ingen Magdalena Eriksson - då åkte Chelsea ur FA-cupen

Women´s Super League

Magdalena Eriksson saknades i Chelseas lag.
Då åkte de ur FA-cupen efter förlust mot Everton.

Ett Chelsea utan Magdalena Eriksson i startelvan skulle få det svårt mot Everton i FA-cupen.

Efter bara fyra minuter tog Chelsea ledningen genom Erin Cuthbert. Då såg Chelsea ut att ta en storseger efter att ha gjort tio mål på deras två första ligamatcher - men så blev det inte.

Everton letade sig in i matchen och kunde kvittera strax innan paus. När Lucy Graham avslutade Taylor Hinds fina inlägg med en fin slängnick, vilket gjorde att den första halvleken slutade 1-1.

Chelsea, som vann FA-cupen 2018, skulle i den 63:e minuten släppa in 2-1. Valerie Gauvin nickade in bollen förbi Ann-Katrin Berger i Chelsea-målet.

2-1 stod sig resten av den andra havleken och Chelsea slogs där med ut ur FA-cupen.

Everton möter nu vinnarna av Brighton och Birmingham. En match som spelas på onsdag.

Publicerad 2020-09-27 kl 18:03