Ett klassmål och en assist.
Danny Ings visade toppform när Southampton besegrade Norwich.
Matchen slutade 3-0.
- Det var härligt att vara tillbaka, säger Ings till Sky Sports.

Danny Ings låg inte på latsidan under coronaupphållet. Anfallaren, som låg på delad fjärdeplats i skytteligan innan säsongen pausades, visade i återstartsmötet med Norwich att formen är precis där den ska vara.

I den andra halvleken gav engelsmannen sitt Sotuhampton ledningen med ett klassmål. Han fick bollen precis innanför straffområdeskanten och knorrade läckert in 1-0 bakom Tim Krul i Norwich-målet. Fullträffen innebär att Ings nu är på delad tredjeplats i skytteligan på 16 mål i Premier League. Leder gör Leicesters Jamie Vardy på 19 fullträffar.

Fem minuter svarade även Ings för en assist, även om det var Stuart Armstrong som efter par vickningar kunde sätta dit utökningen.

Southampton kunde sedan luta sig tillbaka i den betryggande ledningen och vinna matchen med 3-0.

- Det var härligt att vara tillbaka. Det var kul. Förhoppningsvis kan vi ge landet glädje, säger Danny Ings etill Sky Sports enligt BBC.

Southampton är nu på 15:e plats i ligan med sina 37 poäng. Norwich är alltjämt jumbo med 21 poäng och nykomlingen har sex poäng upp till Watford på säker mark.