Ings sänkte Leicester - som nu kan tappa andraplatsen

Leicester gick på en mina.
Laget förlorade mot Southampton, och det var Danny Ings som fällde avgörandet.

Leicester har gått starkt i Premier League den här säsongen och inför lördagens möte med var man ligatvåa. Det är man än, men det är en placering som man riskerar att tappa.

Leicester tog ledningen i matchens första akt genom Dennis Praet, men tappade sedan 1-0-övertaget bara några minuter senare efter att Southamptons Stuart Armstrong kvitterat.

Matchen led sedan mot 1-1, men det blev ett avgörande i matchen. Ett avgörande som inte var till Leicesters glädje. Med tio minuter kvar blev Danny Ings frispelad. Han höll sig kylig och petade in 2-1 bakom Kasper Schmeichel i Leicester-målet.

Förlusten innebär att Leicester nu kan tappa sin andraplats. Om Manchester City vinner mot Aston Villa på söndag petas Leicester ned på en tredjeplats. Southampton å sin sida är tolfeplacerat.