POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Inter i England för att förhandla om Lukaku - så stort är budet

Foto: Bildbyrån

Inter är ute efter att plocka in Romelu Lukaku, 26.
Nu skriver ansedda The Guardian att klubbens sportchef är i England för att förhandla med Manchester United om anfallaren.

Romalu Lukaku kan komma att lämna Manchester United i sommar. I alla fall om Inter får som de vill. The Guardian skriver att Inters sportchef Piero Ausilio är i London för att träffa representanter för United och se om en värvning är möjlig.

Vidare skriver tidningen att Inter erbjuder en övergångssumma på totalt 70 miljoner euro, drygt 700 miljoner kronor, men att den summan kommer att delas upp över flera år. Till en början är Inters tanke att låna Lukaku i två år, med betalningar på 10 miljoner euro i sommar följt av 30 miljoner euro nästa sommar. Sedan är övergången tänkt att bli permanent sommaren 2021 med en sista betalning på 30 miljoner euro.

Inter uppges dock oroat över att United ska tacka nej till budet med tanke på att Inter vägrade sälja Ivan Perisic till United sommaren 2017 då ett bud på 45 miljoner euro, drygt 450 miljoner kronor, kom.

The Guardian skriver att Lukaku själv vill till Inter och spela under nye tränaren Antonio Conte. Conte ville värva Lukaku redan sommaren 2017, men belgaren hamnade till slut i Manchester United när han väl lämnade Everton.

Lukaku befinner sig just nu i Australien på försäsongsläger med övriga spelare i Manchester United.

Publicerad 2019-07-11 kl 10:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå