Irritation i Brighton - straff bortdömd efter VAR

Brighton fick först straff, men blev sedan nekat det mot United.
Det ledde till irritation i hemmalaget och att United senare kunde ta ledningen.

Brighton & Hove Albion hemmaspelade på lördagen mot Manchester United i Premier League. Graham Potters gäng tog då i första halvlek ledningen i matchen på en straffspark, och blev även först tilldelat straff i andra halvlek. Men den straffen togs sedan bort efter VAR-granskning, något som väckte irritation i hemmalägret.

Aaron Connolly föll nämligen, strax efter halvtid, i en duell med Paul Pogba i straffområdet, men fick till slut ända acceptera att det inte blev straff.

Manchester United fick samtidigt, i första halvlek, ett mål bortdömt för offside, precis som i andra halvlek, då storklubben också fick ett mål bortdömt för offside. Sedan gav ändå Marcus Rashford sitt lag ledningen i matchen till 2-1 och till slut vann United med 3-2 efter en kaosartad avslutning med två mål på övertid.

Publicerad 2020-09-26 kl 14:45