Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Jack Wilshere i nytt blåsväder

Foto: Twitter

Jack Wilsheres poolfest.

Förra året tvingades han be om ursäkt.

Nu har Arsenals Jack Wilshere, 22, fångats på bild rökandes en cigarett - igen.

Det var i oktober förra året som han skapade en mindre mediastorm. Efter att ha fått mindre speltid än väntat fångades Jack Wilshere på bild, rökandes en cigarett utanför en nattklubb. Arsène Wenger röt till och 22-åringen fick be om ursäkt.

När han semestrar i Las Vegas - enligt Daily Mirror med Joe Hart - efter sitt EnglandsVM sprids det bilder på hur Wilshere röker en cigarett och dricker champagne i en pool. Frågan är vad Wenger tycker. Förra gången det hände var mitt under säsongen, den här gången är han på semester.

– Jag behöver ta ett snack med honom. Man ska inte göra saker som skadar sin hälsa som fotbollsspelare. Dessutom skadar du ditt rykte när du gör det bland allmänheten, sa Wenger förra gången.

– Jag har rest på spelarbussar som spelare i Frankrike när vi inte kunde se varandra för all rök. Men saker har förändrats. Vi är förebilder nuförtiden.

Joe Hart har sedan tidigare ett rykte om sig som en festprisse, speciellt efter han filmades tillsammans med Gareth Barry och Adam Johnson, festandes i en studentkorridor.

Publicerad 2014-07-14 kl 15:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons