Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Jag ville kyssa Hazard efter hans mål"

Foto: Scanpix

Hela Leicester stod hemma och Jamie Vardys hem och följde spänt derbyt mellan Tottenham och Chelsea. På slutsignalen utbrast ett stort kaos.
- Jag ville kyssa Hazard, säger Christian Füchs.

Från topp till flopp. Det har varit ett riktigt tungt år för Chelseas stjärna Eden Hazard som under säsongen i Premier League enbart stått för tre mål på 28 matcher. På sociala medier så har belgaren under hela våren hånats för sina prestationer och 25-åringens namn har enbart cirkulerat kring mörka rubriker.

I måndags förändrades dock Hazards säsong. Med sitt mål mot Tottenham räddade han inte bara en derbypoäng för Chelsea, han blev också Leicesters stora guldhjälte.

- Hazard spelade helt fantastiskt, jag skulle kunnat kyssa honom efter det målet, säger Leicsters ytterback Christian Füchs i en intervju med talkSport.

Hela guldtruppen som efter den oavgjorda matchen mot Manchester United inte hade något i egna händer hade samlats i Jamie Vardys hem och stod framför tv:n när Chelsea fixade hem deras titel. På slutsignalen så utbröt det ett glädjekaos i rummet.

- Det var en otroligt ögonblick när slutsignalen gick, herregud, det var helt sinnesjukt. Jag måste erkänna att jag inte visste om jag skulle sitta eller stå upp, säger 30-åringen i sin beskrivning av ögonblicket.  

- Matchen var väldigt spännande och även och Tottenham var två mål upp så trodde jag på att någonting positivt kunde hända.

Publicerad 2016-05-04 kl 15:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons