Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
47v

Jansson hyllas efter fina gesten: "Gör mig lyckligare"

Foto: TT

Pontus Janssons goda form håller i sig. Efter vinstmötet med Wolverhampton fortsätter Leeds-fansen att hylla den svenske mittbacken.
- Det är väldigt smickrande och jag utgår från att det i grunden handlar om att jag gjort ett bra jobb på planen, säger Jansson till Sportbladet.

Pontus Jansson har fått en flygande start i Leeds sedan han lämnade Torino på lån. Efter 1-0-segern mot Wolverhampton hyllades mittbacken stort för sin insats.

- Vad brukar ni säga, Glenn Hysénklass? säger han med ett skratt. Det gick bra, jag gjorde några riktigt bra brytningar, säger han till Sportbladet.

- Det är jämnt i den här tabellen och trepoängarna är viktiga. Nu har vi häng på kvalplatserna till Premier League. Det är grymt kul att vara delaktig i att göra projektet Leeds United framgångsrikt igen.

Jansson fortsätter att hyllas, både på läktarna och sociala medier, för sin insats i klubben sedan han anlände. Efter mötet med Wolverhampton fångades 25-åringen på bild när han gav bort sin tröja till en rullstolsburen supporter.

- Om jag kan glädja honom lite ytterligare så gör det bara mig själv lyckligare. Jag kan göra det jag älskar, spela fotboll och leva bra på det. Alla har det kanske inte så lätt i livet. Han blev väldigt glad över att få tröjan, säger Pontus Jansson till Sportbladet.

Spelaren har tidigare berättat i Lundhs podcast att lånet kan komma att bli permanent. Leeds har en uppgörelse med Torino att köpa loss Jansson efter 20 matcher. Men det är något som kan hända ännu tidigare – något han själv inte skulle ha något emot.

- Det är något jag vill, absolut. Vad jag förstått så håller de på redan nu att förhandla fram det. Jag har hittat kärleken till fotbollen igen. Jag trivs fantastiskt bra och vill bara ha det klart så fort som möjligt. Jag hoppas att det blir klart före de antal matcher jag måste spela, säger Jansson i podcasten Lundh.

Publicerad 2016-10-23 kl 12:05
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER