Pontus Jansson var under lördagen tillbaka i startelvan för första gången på 182 dagar.
Då slog svensken till direkt.
- Det är fantastisk nick, säger Kris Boyd i Sky Sports sändning.

Tillbaka i startelvan efter 182 dagar. Då klev Pontus Jansson fram direkt som målskytt.

Svenske mittbacken har haft en tung säsong i Brentford som spoilerats till stora delar av skador. Borta mot Brighton var han dock tillbaka i startelvan och då dröjde det endast 10 minuter innan han skrev in sig i målprotokollet.

- Det är fantastisk nick från Jansson, säger Kris Boyd i Sky Sports sändning.

Även om Kaoru Mitoma kvitterade för Brighton kunde Ivan Toney se till att Brentford återtog ledningen kort därpå.

Det skulle till att bli en målfest under den första halvleken på Amex Stadium. Efter 28 minuters spel var det kvitterat igen efter att Danny Welbeck satt dit bollen fram till 2-2.

Precis som den första halvleken skulle den andra sluta lika och således också matchen. Ethan Pinnocks mål såg dock länge ut att bli matchvinnande för Brentford men Brighton skulle kvittera på straff.

Denis Undav sköt. Aaron Hickey täckte bollen med handen och efter en VAR-granskning fick Mac Allister chansen från elva meter.

Argentinaren var säker och matchen slutade 3-3.

Brighton: Steele - Veltman, Dunk, Colwill, Estupinan - Gross, Caicedo - March, Mac Allister, Mitoma - Welbeck

Brentford: Raya - Hickey, Pinnock, Jansson, Mee, Henry - Damsgaard, Nörgaard, Jensen - Mbuemo, Toney