Jansson målskytt när Leeds vann svenskmötet

Championship

Leeds hakar på i toppen av The Championship.
I dag blev Pontus Jansson målskytt i segern i toppmötet med Norwich på Carrow Road.

Norwich tog ledningen i den första halvleken innan Pontus Jansson efter en knapp timmes spel kvitterade till 1-1 för Leeds.

Med kvarten kvar att spela satte Chris Wood 2-1 för Leeds, men Kyle Laffertys 2-2-mål i den 88:e minuten såg ut att rädda en poäng för Norwich. Men Leeds fick till slut med sig alla tre poäng när Ronaldo Vieira satte 3-2 på stopptid.

Pontus Jansson spelade hela matchen för Leeds, det gjorde också Martin Olsson för sitt Norwich. Marcus Antonsson satt på bänken utan att bli inbytt för Leeds.

Segern gör att Leeds klättrar till sjätte plats i Championship-tabellen. Norwich ligger på femte plats, en poäng före. Leder tabellen gör Newcastle, som i dag tog en ny seger mot Cardiff.