Jansson poängräddare för Leeds mot Brentford

Championship

Med två minuter kvar av matchen låg Leeds under hemma mot Brentford.
Då klev Pontus Jansson fram och knoppade in kvitteringen.

Pontus Jansson hade en tuff inledning på årets säsong i Leeds. Mittbacken hade svårt att ta plats i lagets startelva men allt eftersom har svensken fått mer förtroende.

På lördagen fanns han med från start när Leeds tog emot Brentford på hemmaplan. Bortalaget såg ut att få med sig tre poäng hem efter att Neal Maupay gjort 1-0 på straff.  Men med en minut kvar av matchen klev Jansson in i handlingen.

Efter en frispark från vänsterkanten nådde svensken högst och knoppade in 1-1-kvitteringen med två minuter kvar att spela av matchen. Janssons mål blev matchen sista och matchen slutade därmed oavgjort.

Målet var Janssons första för säsongen och Leeds leder Championship, en poäng före Middlesbrough.

Efter matchen var Jansson besviken trots kvitteringsmålet.

- Jag känner ingenting. Det känns skit om jag ska vara ärlig, sa han till Sky Sports.