Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
40v

Jansson: "Senaste fyra månaderna har varit de tuffaste i karriären"

Foto: Bildbyrån

Leeds United, med svenske Pontus Jansson i laget, har haft en riktigt tung start på 2018.
- De senaste fyra månaderna har varit den tuffaste perioden i min karriär, säger Jansson enligt Yorkshire Evening Post.

Under hösten var Leeds United med och slogs om platserna för att gå upp i Premier League till nästa säsong, men under 2018 har man efter en rad tunga resultat sjunkit nedåt i Championship-tabellen.

- Det är många saker som har gått fel. Jag skulle kunna sitta här i timmar och prata. Vi började bra och trodde kanske att det var lite för lätt. Efter nyår är det svårt att säga vad som har gått fel men spelarna måste ta ansvar. Det är vi spelare på planen som kan ändra på saker och ting, säger Leeds-svensken Pontus Jansson på en presskonferens enligt Yorkshire Evening Post.

- De senaste fyra månaderna har varit den tuffaste perioden i min karriär. Vi har två segrar på fyra månader, vilket är löjligt. Det är upp till oss att ändra på det.

Jansson har dock fortsatt blivit uttagen i förbundskapten Janne Anderssons landslagstrupper, och i träningslandskampen mot Rumänien i slutet av mars fick han bära lagkaptensbindeln.

- Det var sjukt. Det var ett av mina största ögonblick i fotbollskarriären hittills, något jag kommer att komma ihåg för resten av livet. Jag tror att min pappa grät där hemma, säger Jansson.

Publicerad 2018-04-05 kl 15:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons