Jättetavla av Watfords målvakt gav Arsenal-seger

En jättetavla av Watford-målvakten Ben Foster.
Det fällde avgörandet när Arsenal tog en viktig seger i kampen om Champions League-platserna i Premier League.
- I kväll är vi jätteglada, säger segerskytten Pierre-Emerick Aubameyang till Sky Sports.

Under måndagen jagade Arsenal seger för att på nytt ta sig upp på fjärdeplats i Premier League. Och laget fick en drömstart borta mot Watford.

Efter tio minuters spel sjabblade Ben Foster i Watford-målet när hans rensning träffade en framrusande Pierre-Emerick Aubameyang. Bollen gick rätt in i mål och ledning för 1-0-ledning för Arsenal.

En minut senare drog dessutom Watfords Troy Deeney på sig en utvisning när han armbågade ner en Arsenal-spelare på mittplan.

Trots en man mindre tryckte Watford på för en kvittering och laget var bland annat en ribbträff från att få dit 1-1. Men Aubameyangs mål från första halvlek räckte till seger för "Gunners", som nu ligger på fjärdeplats i Premier League med fem matcher kvar att spela.

Aubameyang till Sky Sports:

- Det känns bra efter i kväll. Det är alltid svårt att spela på bortaplan men laget gjorde en bra insats och alla kämpade för tre poäng. I kväll är vi jätteglada.

- Vi visste att det skulle bli en tuff match och alla vet vad vårt mål med årets säsong är - att bli topp fyra. Det är verkligen viktigt och vi gjorde ett bra jobb i dag.

I slutet av andra halvlek hoppade Ken Sema in för Watford, men gjorde inget större avtryck under sina få minuter på plan.