Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Joe Kinnear till pressen: "Ni kan dra åt helvete"

Joe Kinnear fick frispel när han träffade media under en presskonferens. Könsglosorna flög och den nye Newcastle-tränaren hade ett och annat att säga.
- Ni kan dra åt helvete, sa han.

Joe Kinnear är tillfällig tränare i Newcastle och tur är väl kanske det för han har redan hunnit med att göra sig omöjlig med media. Han inledde presskonferensen med att gå till attack mot en krönikör.
- Du är en idiot (snäll översättning), sa han.

Sedan fortsatte svadan.
- Vem av er är Hickman. Du är ute och cyklar. Helt åt helvete ute och cyklar. Om du gör det igen då kan du dra åt helvete och åka till en annan plan. Inga jävla lögner. Vad fan, du säger att jag dök upp och att spelarna drog, säger han enligt Guardian.

Anledningen till Kinnears ilska är att journalisterna kritiserat honom för att han tog första dagen ledigt på sitt korta tränaruppdrag. Någt Kinnear menar är förvanskat.
- Det är inte er jävla sak. Vad fan ska ni göra? Ni har inte stake nog att vara en jävla tränare. En ledig jävla dag. Vill jag ha er åsikt? Måste jag lyssna på er?

Presskonferensen avslutades med att Newcastles pressansvarige försökte få journalisterna att lova att inte skriva något av det Kinnear sagt. Kinnear själv påstod att han inte brydde sig och han från och med nu skulle bojkotta all media förutom ett par lokaltidningar.

Publicerad 2008-10-03 kl 15:58
Annons
Annons
Annons