Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Joel Ekstrand vill lämna Watford: "Vill hitta på något nytt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

ANKARA. Två år kvar på kontraktet.
Ändå vill Joel Ekstrand lämna Watford.
- Det känns som att jag vill hitta på något nytt efter säsongen, säger han.

Joel Ekstrand lämnade Helsingborg i januari 2011 och skrev på ett fyraårskontrakt med Udinese. Där blev det bara tolv matcher innan han i augusti 2012gick på lån till Watford vars ägare Gino Pozzo även är boss för just Udinese och spanska Granada.

I engelska The Championship har det gått väldigt bra för Joel Ekstrand vilket nu har tagit honom till landslaget, men trots att försvararen har två år kvar på kontraktet vill han lämna Watford efter säsongen.

- Det är utvecklande för mig men det känns som att jag vill hitta på något nytt efter säsongen. Jag har två år kvar på kontraktet och det är utvecklande att vara där men förhoppningsvis kan jag ta ytterligare något steg här så småningom.

Är det aktuellt med Italien igen?

- Jag är ute efter att komma upp i nivå helt enkelt som vilken spelare som helst. Sedan får vi se om det är i Italien eller, men det är inget som är bestämt.

Är Udinese en möjlighet igen?

- Ja det är en möjlighet absolut, men jag vet inte vad det blir.

I onsdagens landskamp mot Turkiet väntas Joel Ekstrand börja på bänken, men det kan mycket väl bli ett inhopp för mittbacken som är nöjd med sin säsong i England.

- Lagmässigt har vi haft det ganska tungt. Det är svårt att komma tillbaka efter en sådan urladdning som vi hade året innan, men vi har kört på och det är inte omöjligt med playoff. Det är tajt och det är tuffa matcher hela tiden. Personligen har det känts ok, säger han.

Är det kul att vara med i landslaget?

- Jag var aktuell mot Argentina förra året, men jag är bara glad och ska göra mitt bästa nu när jag är här.

Publicerad 2014-03-04 kl 14:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons