Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Joey Barton i ordkrig med CNN-ankare

Twitter skapar intriger som aldrig förr.

Det var i slutet av matchen mellan Newcastle och Arsenal som Gunners Gervinho bröt in i Newcastles straffområde, fintade, och föll handlöst utan större beröring. Domaren dömde inte straff men Newcastles Joey Barton var rasande på ivorianen.

Barton lyfte upp Gervinho i tröjan och gav honom ett par sanningens ord. Det obligatoriska tumultet uppstod och i detta lade Gervinho hand på Barton. Nu var det Bartons tur att låta gravitationen göra sitt. Newcastlespelaren föll och Gervinho fick rött kort.

Efteråt fick Barton mycket kritik. Bland annat från CNN-ankaret Piers Morgan på Twitter.

- Till att börja med, varför drog du upp Gervinho? Du borde visats ut för det, utöver din chockerande filmning. Gervinho blev fälld, kolla repriserna. Antingen filmade du av hans knäpp eller så har du blivit en mjukis. Vilket av ovan nämnda är det? sade Morgan till Barton.

- Att stå upp och försvara mig själv har bara satt mig i knipa förr. Vad vill du att jag ska göra? Slå tillbaks? Eller hoppas att domaren håller honom kvar på plan? Är det här om hur Macho jag är eller borde vara? Jag har gått ner den vägen förr och det funkade inte, svarade Barton på twitter.

Barton, som är en van twittrare, hinner även med en liten sarkasm för att få tyst på Morgan.

- Du är tveklöst personifieringen av machismo, Piersy.

Publicerad 2011-08-14 kl 12:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons