POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Johnson hos Fulham för läkarundersökning

Ingen har klubbarna har ännu gjort några medgivanden; men flera tidningar, däribland The Guardian, rapporterar nu att Everton har accepterat ett bud på Andy Johnson. Anfallaren ska också befinna sig i hos Londonklubben för en läkarundersökning.

Everton har tidigare förnekat att det skulle ha inkommit ett bud på Johnson men flyttryktena har ändå envist fortsatt att snurra. När Johnson inte spelade i Evertons träningsmatch mot Preston sågs det som ytterligare bekräftelse på att något var på gång. I dagarna åkte så Everton på försäsongsturné till USA, även det utan Johnson. Något som ännu mer sågs som ett tecken på att hans dagar i klubben var räknade.

Enligt The Guardian kommer Fulham att betala £11 miljoner, drygt 130 miljoner kronor, för Johnson. Summan kan sedan komma att öka beroende på hur det går för Johnson och Fulham.

Andy Johnson har gjort 22 mål på 74 matcher för Everton. När han kom till klubben för två år sedan var han klubbens hittills dyraste värvning och kostade 8,6 miljoner pund att lösa från Crystal Palace

Publicerad 2008-07-28 kl 17:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå