Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Jonas Olsson: ”Inte min bästa match, men skönt att hålla nollan”

West Bromwich slog på lördagen Fulham med 1-0.
- Jag var inte så bra med bollen idag, men det var skönt att hålla nollan, säger West Bromwich mittback Jonas Olsson till fotbollskanalen.se.

Nykomlingarna West Bromwich har så här långt överträffat mångas förväntningar och ligger för närvarande på sjunde plats i Premier League. På lördagseftermiddagen besegrade Birminghamlaget Fulham hemma på The Hawthorns.

Jonas Olsson spelade återigen för West Bromwich och var belåten över vinsten, om än en smula självkritisk.
- Det var inte min bästa match personligen. Jag tycker inte att jag var så bra med bollen, men det var skönt att hålla nollan, säger Olsson.
- Men det kändes okej. Och, tre poäng är alltid tre poäng, fortsätter han

Det var blott tredje gången i lagets historia som West Brom vann två matcher på raken i Premier League.

Jonas Olsson och hans nya lag har redan tagit tio poäng, något som kan jämföras med förra årets nykomlingar Derby, som bara tog elva poäng på hela säsongen.
- Resultatmässigt har det gått lite över förväntan. För mig personligen också, att komma hit och få en plats i startelvan direkt är kanske lite mer än vad jag väntat mig., säger han.
- Jag får mycket feedback av tränaren och han är nöjd med mig så här långt och tycker att jag har blivit en viktig del . Även om han sa att jag inte var så bra med bollen just idag, säger Olsson.

Publicerad 2008-10-04 kl 21:11
Annons
Annons
Annons