Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

José Mourinho om Sverige: ''Upplevelsen är magnifik''

Foto: SCANPIX

José Mourinho gillar Sverige. Men att flytta hit - icke. 
- Jag vet att jag inte skulle överleva utomhus under speciellt många timmar, men upplevelsen är magnifik, säger han i en intervju med GQ Magazine.

För tillfället för José Mourinho en tillvaro som klubblös tränare. Rykten har placerat honom som ersättare till Louis Van Gaal i Manchester United. Men ännu är ingenting klart och att inte ha någon klubb att träna - det gillar han inte.

- För att vara lycklig så måste jag ha allt, så jag ska tillbaka till fotbollen. Det är min naturliga miljö, säger han till GQ Magazine som träffar honom uppe i svenska Arjeplog.

Samtidigt som han inte uppskattar en tillvaro som klubblös tränare, så gillar han desto bättre omgivningarna i norra Sverige. Men att flyttlastet skulle gå dit - det är inte att räkna med. Dels för att han vill ha kvar sin bas i England, dels också av helt andra skäl.

- Att få komma hit, en helt tom plats, älskar jag verkligen. Jag vet att det är väldigt kallt och jag vet att jag inte skulle överleva utomhus under speciellt många timmar, men upplevelsen är magnifik. För människor som jag är några dagar på ett sådant här ställe fantastiskt, säger han.

Publicerad 2016-02-08 kl 09:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons