Juan Mata bakom efterlängtad Chelseavinst

Andre Villas-Boas har sagts hänga löst - men efter 3-0-segern mot Wolverhampton lär Chelseatränaren ha fått lite arbetsro.

Chelsea rivstartade mot Wolverhampton och nätade redan i den sjunde minuten. Juan Mata slog en hörna som John Terry påpassligt nickade in via en Wolves-spelare.

Londonlaget fortsatte att dominera matchen och fick utdelning i den 30:e minuten då Mata sprang sig fri på vänsterkanten och spelade fram Daniel Sturridge som enkelt stötte in 2-0.

Strax innan halvtid spelade Ashley Cole fram Mata som sköt 3-0 i Hennesseys nättak. Skönt för Chelsea - och inte minst för tränaren Andre Villas-Boas som rapporterats hänga löst.

Publicerad 2011-11-26 kl 18:21